Fundació Salut i Comunitat
Explicació de la demanda
Definició del lloc : Persona encarregada de portar la cuina del centre residencial de tractament d’addiccions, Comunitat Terapèutica Riera Major.
Entitat
Fundació Salut i Comunitat
Termini del procés de selecció
Tipus de col·laboració
Presencial
Territori / Ubicació
Alt Penedès
Àmbit i/o col·lectiu d’intervenció
Drogodependències
Titulació mínima requerida
Formació professional
Altres àrees d’expertesa formativa a valorar
• Formació en auxiliar de cuina
• Carnet de manipulació d’aliments en vigor
• Es valorarà experiència en l’àmbit de les col·lectivitats
• Carnet de manipulació d’aliments en vigor
• Es valorarà experiència en l’àmbit de les col·lectivitats
Torns
Matí
Nombre de llocs demandats
Entre 1 i 5
Mínim d'experiència professional
Entre 1 i 3 anys
Tasques i responsabilitats
Funcions i responsabilitats del lloc :
• Organització dels àpats
• Participació en els espais de formació si s’escau
• Coneixement de l’ofici de cuinera
• Control d’estoc
• Recepció i gestió de matèria prima
• Emmagatzematge i control de dates dels aliments
• Elaboració de menús i adaptació a les necessitats individuals de les persones ingressades
• Elaboració de comandes i seguiment d’entrega
• Coordinació amb els proveïdors externs.
• Coneixement i control de l’apcc (anàlisi dels punts crítics de control)
• Garantir els acompliments sanitaris
• Conèixer, respectar la normativa en matèria de prevenció de riscos laborals del lloc de treball.
• Gestionar l’espai de treball i acompanyar a les persones ingressades, quan els toca la responsabilitat de cuina, treballant per l’adquisició d’hàbits saludables en matèria d’alimentació, així com en els coneixements i bones pràctiques relacionades amb la manipulació i cuina, fomentant l’autonimia i la integració de les activitats de la vida diària.
Formació i experiència necessària per desenvolupar les funcions
• Formació en auxiliar de cuina
• Carnet de manipulació d’aliments en vigor
• Es valorarà experiència en l’àmbit de les col·lectivitats
• Organització dels àpats
• Participació en els espais de formació si s’escau
• Coneixement de l’ofici de cuinera
• Control d’estoc
• Recepció i gestió de matèria prima
• Emmagatzematge i control de dates dels aliments
• Elaboració de menús i adaptació a les necessitats individuals de les persones ingressades
• Elaboració de comandes i seguiment d’entrega
• Coordinació amb els proveïdors externs.
• Coneixement i control de l’apcc (anàlisi dels punts crítics de control)
• Garantir els acompliments sanitaris
• Conèixer, respectar la normativa en matèria de prevenció de riscos laborals del lloc de treball.
• Gestionar l’espai de treball i acompanyar a les persones ingressades, quan els toca la responsabilitat de cuina, treballant per l’adquisició d’hàbits saludables en matèria d’alimentació, així com en els coneixements i bones pràctiques relacionades amb la manipulació i cuina, fomentant l’autonimia i la integració de les activitats de la vida diària.
Formació i experiència necessària per desenvolupar les funcions
• Formació en auxiliar de cuina
• Carnet de manipulació d’aliments en vigor
• Es valorarà experiència en l’àmbit de les col·lectivitats
Disponibilitat de vehicle propi
No
Millores i altres incentius laborals
Tipus de contracte : contracte temporal de substitució.
Jornada laboral: parcial, de 35h/setmanals Horari/Torn: Matins, de 9h a 16h
Data d'incorporació :
Setembre 2025 Retribució i altres compensacions :
Segons conveni d’Acció Social Estatal
Jornada laboral: parcial, de 35h/setmanals Horari/Torn: Matins, de 9h a 16h
Data d'incorporació :
Setembre 2025 Retribució i altres compensacions :
Segons conveni d’Acció Social Estatal
Salari
18.000 a 19000 anual
Off
Oferta en PDF