Qui som

POTS és el Portal d’Ocupació del Tercer Sector Social, un projecte impulsat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, les dues entitats representatives del sector.

El portal pretén promoure l’ocupació de qualitat i inclusiva i ser un punt de trobada per a les professionals de l’àmbit social que busquen feina i per a les entitats socials que necessiten incorporar talent a les seves organitzacions. Aquesta connexió permet que, des de l’economia social, es puguin desenvolupar projectes amb impacte social que transformen la societat perquè sigui més justa, inclusiva i igualitària.


POTS també vol cobrir demandes exprés i donar a conèixer el tercer sector social i l’economia social i solidària, a més de fer visible què significa treballar-hi i de recollir dades sobre l’ocupació a l’economia social i solidària amb la finalitat de disposar de més eines per a resoldre les necessitats del sector en aquest àmbit.

POTS és un projecte conjunt de la Taula del Tercer Sector Social i La Confederació. Des de 2003, la Taula representa el conjunt de les entitats socials catalanes, defensa els drets socials i lluita per erradicar la pobresa i l’exclusió i reduir les desigualtats a Catalunya. Agrupa 35 federacions i grans organitzacions que representen i aglutinen més de 3.000 entitats socials no lucratives, arrelades al territori. La Confederació és l’organització empresarial que, des de l’any 1997, representa les entitats no lucratives –associacions, cooperatives d’iniciativa social i fundacions– que presten serveis socials i d’atenció a les persones a Catalunya. Agrupa a 21 federacions i grans organitzacions i prop de 1.200 organitzacions que, amb vocació de servei públic i des d’una voluntat expressa no mercantil, gestionen serveis socials i d’atenció a les persones.

Ara amb POTS, podràs connectar, transformar i trobar la feina o la professional que busques per generar impacte social!