Com funciona?

POTS, el Portal d’Ocupació del Tercer Sector Social, és un punt de trobada per a les entitats socials que necessiten incorporar talent a les seves organitzacions i per a les professionals de l’àmbit social que busquen feina, tant per a posicions d’atenció directa com per a estructura o gestió de projectes.

Entitat: publica una oferta!

Vols incorporar talent a la teva organització? Segueix aquests passos i explora totes les possibilitats del POTS:

  • Registra’t com a entitat al POTS i crea un perfil per a la teva organització. Et recomanem que mantinguis actualitzades les teves dades.
  • Ves a ‘Publica una oferta’ i crea les ofertes que necessitis per cobrir llocs de treball a la teva organització. Introdueix el màxim d’informació a la fitxa de l’oferta, per tal que les persones candidates coneguin i compleixin el màxim possible de requisits. Si et cal cobrir una posició de manera immediata i per un període curt de temps, activa l’opció ‘Ofertes exprés’.
  • Al teu espai, consulta les candidatures que ha rebut la teva oferta i contacta amb les professionals.
  • Quan hagis trobat el talent que buscaves i cobert els llocs de feina, recorda modificar l’estat de l’oferta i indicar que està tancada perquè ja no sigui visible.

Professional: troba feina!

Vols treballar en l’àmbit social? Segueix aquests passos i treu el màxim profit al POTS:

  • 1. Registra’t com a professional al POTS i crea el teu perfil amb les teves dades personals, acadèmiques i professionals. Et recomanem que introdueixis el màxim d’informació a la teva fitxa i que mantinguis actualitzades les teves dades i la teva disponibilitat.
  • 2. Ves a l’apartat d’ofertes i consulta les oportunitats de feina disponibles. Recorda que pots buscar per paraula clau i segmentar per ubicació, col·lectiu i/o tipus de jornada. Si tens disponibilitat per a cobrir llocs de treball que necessiten una cobertura immediata i per un període curt de temps, consulta les ofertes exprés.
  • 3. Inscriu-te a les ofertes actives que més encaixin amb el teu perfil clicant el botó ‘m’interessa’ que trobaràs al final de l’oferta.

Si vols saber més sobre l’ocupació i els valors de treballar al tercer sector social i a l’ESS, a l’apartat de recursos, trobaràs documents, informes, notícies i eines.